Fondatorul brandului Provet Com SRL, dr. Petru Borșa, care a împlinit azi 51 de ani, este unul dintre cei mai iubiți doctori reghineni și membri ai Despărțământului ASTRA Reghin la secțiunea: medicală. Sărbătoritul nu și-a petrecut ziua jucând golf în cursul dimineţii ca un președinte de stat ci a fost la birou, după care a efectuat mai multe deplasări în municipiu și în capitala județului pentru a se întâlni cu mai mulți prieteni care au ținut să îl felicite personal cu această ocazie. Contactat telefonic sărbătoritul a declarat ,,Oamenii s-au obişnuit să se bucure şi să petreacă alături de prieteni, miracolul naşterii şi fericirea de a trăi. De fapt, asta am făcut și eu am sărbătorit îmbătrânirea cu un nou an şi îmi place să cred că odată cu anii, am căpătat și o inimă înţeleaptă!. Am trecut de vârsta la care îmi doream cadoul cel mai scump, tortul mai mare, invitaţi mai mulţi, localul mai select, mâncarea mai bună şi mai multă, toate lucruri care ţin de lume şi care nu folosesc la nimic în definitiv celor ce le caută. Așa că astăzi m-am răsfățat puțin și am alergat mult pentru a mă întâlni cu diverse persoane dragi mie că vorba aceea, surpriza la surpriză trage dar până dimineață sunt convins că ajung și acasă” a declarat amuzat sărbătoritul.


Doctorul a primit zeci de felicitări, însă are un motiv de tristeţe. Dacă pe plan profesional toate îi merg foarte bine, din punct de vedere personal există o părere de rău.

Întrebat dacă are vreun regret la această vârstă reghineanul a răspuns sincer : Nu am regrete mari privind în urmă poate unul singur în plan uman că nu am doi sau trei copii”. Petru Borșa este tatăl unei singure fete, Sonia Andreea studentă anul III la Facultatea de Medicină, în cadrul UMF Tîrgu-Mureș.

Sărbătoritul este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, promoția 1992. După terminarea facultăţii a lucrat trei ani în cadrul Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor din Reghin, după care a decis să se privatizeze.


După 22 de ani de la acel episod reghineanul a transformat pasiunea sa pentru medicina veterinară într-o afacere de succes şi într-un mod de viaţă care pentru mulţi pare doar o utopie. Pentru Petru Borșa însă mitul a devenit realitate după ce și-a câștigat un prestigiu profesional în societate prin exemplul de bună practică și prin educația profesională continuă.

Cu acest prilej siteul viselenuautermenlimita.ro îi urează pedantului doctor: ”La mulți ani cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire  și împliniri. Felicitări pentru performanțele obținute, pentru evoluție, pentru că îndrăzniți an de an să redescoperiți noutatea și valoarea, pentru că aveți o afacere sănătoasă, pentru că nu încetați să căutați soluții mai bune și pentru că faceți cinste Reghinului și județului Mureș”.


viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *