Paramedicul  Eugen Anca, campion mondial și multiplu campion național  la concursurile de Prim Ajutor și Descarcerare, sărbătoreşte astăzi a 35-a aniversare a zilei de naștere, motiv pentru care site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,Multă sănătate, fericire și succese în activitate”.

Eugen Anca este un paramedic aparte și un model de admirație profesională specialist în intervenția integrată la accidentele colective și dezastre, care în urmă 17 de ani a început să lupte pentru un vis, acela de a salva cât mai multe vieții. Sărbătoritul a declarat că numai în ultimul deceniu, de când lucrează la Reghin în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Detașamentului de Pompieri, a reușit să participe la peste 6.000 de intervenții și să acorde primul ajutor victimelor accidentelor, dezastrelor naturale și altor catastrofe și că a fost avansat la excepțional de trei ori, de curând fiind avansat la gradul de plutonier adjutant.
Eugen Anca a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro ,,Sărbătoresc ziua de naștere într-un cerc restrâns, nu fac tam-tam din asta, dar mă bucur în felul meu. E o raritate că anul acesta ziua de naștere a căzut pe calendar într-una din zilele mele libere. Am o viață grea dar frumoasă, vreau sa fiu sănătos, să pot să muncesc și să dăruiesc tot ce am mai bun semenilor mei. Multumesc mamă pentru că m-ai născut, crescut, educat și învățat să separ binele de rău și pentru tot ce văd și simt astăzi. Mulțumesc Divinității pentru că m-a binecuvântat cu o soție extraordinară, că mi-a scos în drumul vieții mele cei mai buni prieteni de pe pământ și că mi-am găsit vocația. Sunt un om împlinit și îl rog pe Dumnezeu să mă ajute, să nu mă schimb niciodată, să rămân același om și la bine și la rău” a precizat, în încheiere, Eugen Anca.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *