Site-ul „viselenuautermenlimita.ro” o felicită pe Lucreția Cadar, femeia care conduce cu o mână de fier de patru mandate comuna Deda, și care azi, 4 decembrie, și-a mai adăugat ,,o floare” la buchetul vieții.
Cu acest prilej îi urăm, sărbătoritei un sincer ,,La mulți ani, multă sănătate și bucurii, succes în finalizarea proiectelor propuse și să rămâneţi la fel de activă în viața comunității Deda!”. 
Lucreția Cadar are 43 de ani munciți în câmpul muncii, timp în care a îndeplinit următoarele funcții: contabil la C.A.P. Filea, primar al comunei Rușii-Munți, referent la Percepția Rurală Deda, consilier local al Primăriei Deda, viceprimar și primar al comunei Deda din anul 2004 până în prezent fiind aleasă de patru ori consecutiv de o majoritate incontestabilă.
A fost omul providențial al comunei Deda care dincolo de faptul că este expert în arta comunicării și o femeie care își cunoaște răspunderile a scris istorie, în mandatele de viceprimar și primar la cârma comunei și a lăsat o amprentă pe care nimeni nu o poate şterge niciodată.
Contactată telefonic pentru a ne dezvălui cum își serbează onomastica, sărbătorita a declarat că sărbătorește prin muncă fiind în drum spre Alba-Iulia pentru a semna un contract de finanțare pentru comuna Deda.
La ceas aniversar îi dorim doamnei Lucreția Cadar multă sănătate, putere de muncă, noi realizări în folosul celor pe care-i reprezintă, fler, viziune și perseverență pentru implementarea proiectelor începute și viitoare! (P.B.)

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *