Azi, fostul maistru militar, conductor și instructor în cadrul Forțelor Terestre a Armatei Române, Marcel Feier, actualmente administrator al service-ului auto Auto Start Ama a mai bifat un an în evantaiul vieții. Omul, pentru care motoarele de la transportoare blindate la mașinile turbo-disel nu mai au secrete, a împlinit 53 de ani în cartea de identitate și 35 de ani munciți pe cartea de muncă. Sărbătoritul este un idealist conform cifrei destinului său, care își organizează munca după o precizie de ceas elvețian. Este căsătorit de 32 de ani, de 22 de ani este administrator de firmă și de 2 ani bunic.

 

Marcel Feier este un om al datoriei care ține la etica muncii și morala profesională și care de-a lungul anilor a activat în mai multe garnizoane militare din țară ca subofițer, mecanic-conductor, instructor militar, comandant de gardă și ajutor comandant de pluton iar după ce s-a retras în viața civilă a devenit persoană fizică autorizată în reparații de mașini și actualmente este administratorul unuia dintre cele mai apreciate service-uri auto din Reghin. Firma sărbătoritului își desfășoară activitatea pe 17 ari de teren, cu 16 angajați și oferă toată gama de servicii de profil de la diagnosticare auto pentru toate tipurile de autovehicule inclusiv asiatice, la service și vulcanizare, diagnosticare, direcții, suspensii, motoare și terminând cu geometria roților.

 

Cu ocazia onomasticii „viselenuautermenlimita.ro” îi urează sărbătoritului: La Mulți Ani! Multă sănătate, putere de muncă, câți mai mulți clienți și cât mai multe diplome de merit pentru calitatea serviciilor la Gala Inter Cars a Service-urilor Auto din România unde Auto Start Ama a fost premiată în mai multe rânduri! (M.R.M)

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *