Siteul viselenuautermenlimita.ro o felicită pe distinsa doamnă Daniela Mihaela Fola, administratorul magazinului de rochii de mireasă ,,Theea Salon ” care azi, 30 mai 2019 a mai adăugat ,,o floare” la buchetul vieții.

Cu acest prilej îi urăm, sărbătoritei un sincer ,,La mulți ani, multă sănătate și bucurii, succes în sezonul de nunți 2019 și să rămâneţi la fel de creativă și de sociabilă pentru a descoperi noi și noi stiluri și tipuri de personalitate în rândul clientelor care vă calcă pragul salonului pentru a le îmbrăca în cea mai frumosă zi din viața lor”.

Mihaela Daniela administrează de aparoape 10 ani de ani magazinul ,,Theea Salon”, unde acordă o foarte mare atenție imaginii mireselor pe care le îmbracă, reușind printr-un simț estetic și o distincție aparte, să se impună tot mai ferm de la an la an în topul preferințele viitoarelor mirese.  

Sărbătorita este căsătorită de 34 de ani, este mama unei fete în vârstă de 33 de ani (Teodora) și bunica unui nepoțel de 8 ani (Tudor Denis). La 53 de ani se consideră o femeie împlinită, extrem de realistă, care luptă cinstit să își creze un nume în afaceri, și care de când și-a înființat firma, s-a străduit să își construiască relații de încredere reciprocă și respect.

Întrebată cum se simte la 53 de ani și ce își dorește de la anul 2019 îndrăgita femeie de afaceri a mărturisit pentru site-ul viselenuautermenlimita. ro următoarele ,,Mă simt extraordinar de bine si mă bucur cu adevarat de viață fiindcă găsesc motive de bucurie peste tot. Ce îmi doresc ? … sănătate, putere de muncă, curaj și noroc fiindcă vorba unei prietene și cei de pe vasul Titanic au avut sănătate dar nu avut șansa să trăiască!”.     

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *