Astăzi, Primarul comunei Suseni, ec. Mircea Mariș împlineşte 47 de ani. Cu această ocazie, site-ul „viselenuautermenlimita.ro” îi urează primarului multă sănătate, fericire și succes. „La Mulți Ani! şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi în plan pentru locuitorii comunei Suseni”. Sărbătoritul a absolvit cursurile Universității „Lucian Blaga” din Sibiu din cadrul Facultății de Științe Economice, profil Finanțe-Bănci promoția 2007 și are un master în audit financiar.
Mircea Mariș aniversează 47 de ani de viață și 30 de ani de lucru pe cartea de muncă. De-a lungul anilor a fost angajat ca și lucrător comercial, magazionier la un Cămin de Bătrâni, contabil la mai multe firme din Reghin, administrator de credite, consilier de credite pentru persoane fizice, șef de agenție de credite și director iar din 2012 este primarul comunei Suseni. La alegerile locale din 2016 a candidat pentru un nou mandat la funcția de primar împreună cu alți doi candidați fiind ales însă într-un procent de 60% din electorat și-a adjudecat al doilea mandat de edil al comunei.

În mandatele sale de primar au fost distinși ,,Cetățeni de Onoare” pentru merite deosebite aduse comunității, s-au renovat instituțiile școlare, Căminele Culturale din gestiunea administrației locale, au avut loc lansări de carte și simpozioane.
Totodată omul numărul unu al comunei a susţinut ansamblurile folclorice, asociaţiile culturale şi echipa de fotbal, s-a amenajat un teren sintetic de fotbal, parcul, s-au asfaltat străzile, s-a înființat rețeaua de canalizare și extinderea rețelei de apă în localitatea Suseni și nu în ultimul rând sub mandatele sărbătoritului au ajuns în comună și primii bani europeni pentru o grădiniță.
Mircea Mariș este primarul care a readus în actualitate ceapa ce s-a cultivat în Suseni din cele mai vechi timpuri prin Festivalul „Sărbătoarea Cepei” care îi dedică o zi acestei legume magice care este un brand local. Munca prestată cu competenţă, pasiune, dăruire şi dragoste faţă de concetăţenii săi îi conferă un respect deosebit în comună. Suntem convinși că până la finalizarea celui de al doilea mandat în 2020 agenda de lucru a edilului va fi o pildă, document ce va rămâne fixată în istoria recentă a comunei.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *