Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îl felicită pe distinsul om de afaceri Mircea Ovidiu Mihai, care azi, vineri, 27 iulie împlineşte 39 de ani. Îi transmitem pe această cale cele mai sincere urări de sănătate, succes în activitate, precum şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

Sărbătoritul este unul dintre cei mai promițători tineri oameni de afaceri din sfera firmelor de activități de protecție și gardă din județul Mureș și de opt ani este cel mai important promotor al boxului din municipiu prin clubul său personal BadBoy Gym.

      554811_232356383545864_634718317_n Totodată Mircea Ovidiu Mihai este un familist convins și un părinte model care se străduiește din răsputeri să le asigure celor trei copii ai săi (Miguel, Sara și Ina) o creștere frumoasă, din care să nu lipsească ”cei șapte ani de acasă” și accesul la o educație de care el nu a avut parte în copilărie. 
         S-a născut la Toplița, în județul Harghita, în urmă cu 39 de ani, a copilărit apoi la bunici în satul Filea, comuna Deda, din județul Mureș ca în adolescență să ajungă la Reghin, unde și-a deschis prima afacere, la 18 ani. Atras de mirajul străinătății, la 20 de ani a plecat la muncă în Spania, unde a fost, pe rând, bodyguard, administrator de firmă de construcții, ca în final să devină patron de restaurant. După 12 de ani, a revenit în România căreia i-a dus dorul tot timpul unde și-a deschis propria firmă de Pază și Protecție, a construit o sală de sport și a înființat un Club Sportiv de Box pentru a readuce strălucirea de altădată a Reghinului în sportul cu mănuși.

        Sărbătoritul nostru ascunde în spate o poveste de succes bazată pe ambiție, muncă, sacrificii și onoare. Este un om căruia  faptele nu-i contrazic vorbele, care își recunoaște nu doar calitățile ci și defectele și care este recunoscător Divinității pentru experiențele pe care le-a trăit  fiindcă știe că acestea sunt exact cele pe care le-a ales să le trăiască și că stă în puterea lui să le schimbe pe oricare dintre ele.


viselenuautermenlimita.ro 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *