Omul de afaceri, fost instructor militar specializat în autoapărare și multiplu campion la ju-jitsu şi full contact Tudor Sălăgean și-a aniversat ieri, ziua de naștere. Site-ul viselenuautermenlimita.ro îi transmite cu această ocazie succes în viaţă şi în afaceri, multă sănătate, fericire și un sincer și călduros „La Mulți Ani!”.

Pentru sărbătoritul născut pe 13 iunie 1976 în comuna Fărăgău motto-ul „ nimic nu este imposibil” a devenit un crez şi a dovedit în ultimii 18 ani că datorită unei ambiţii ieşite din comun şi-a împlinit cele mai nebuneşti vise la locul de muncă pe vremea când activa în cadrul Jandarmeriei Române, iar mai târziu când a devenit antreprenor a continuat să îşi împlinească visele şi în cadrul afacerilor personale. La 44 de ani, mureşeanul Tudor Sălăgean este proprietarul unei canise de câini de lux și administratorul a trei societăți de Pază şi Protecţie, Securitate şi Garda de Corp care asigură servicii de pază pentru o serie de firme și multinaționale importante din România.

A A A

 

Datorită unor abilităţi fizice mai rar întalnite, dintr-un instructor sportiv anonim al Jandarmeriei Române, Tudor Sălăgean a devenit vedetă naţională în anul 2002 după ce a apărut la ştirile PRO TV în urma unei demonstraţii de arte marţiale în oraşul Bistriţa-Năsăud, cu ocazia Zilei Naţionale a României de 1 Decembrie. Cincisprezece ani mai târziu, datorită inteligenţei sale matematico-logice şi a unui simţ practic greu de egalat numele lui Tudor Sălăgean ajungea să fie titrat pe 10 posturi de televiziune internaţionale ca fiind posesorul Mastiff Tibetanului Boss-Phantom  care a obţinut titlul de campion mondial la ,,World Dog Show Leipzig” din Germania la clasa ,,Puppy” și ,,Best of Breed”.

Anul următor a urmat al doilea titlu mondial adjudecat de patrupedul său de lux „Boss Phantom” care a reprezentat România și canisa ,,Lion Dog Guard” din Târgu-Mureș în concursurile din cadrul  „World Dog Show” organizat în Olanda. La competițiile din Amsterdam, mastifful a concurat în ring la secțiunea tibetani și a făcut senzație printre cei 33.500 de câini din 72 de țări care au concurat în cele patru zile de competiții.

De atunci povestea acestui câine minune şi a stăpanului său continuă prin: competiții, reportaje, știri, cărti, reclame sau filme documentare de televiziune. Astăzi Tudor Sălăgean a devenit un „crainic al înţelepciunii” şi un model de admiraţie profesională pentru modul în care s-a impus în competiţiile chinologice cu patrupedele sale de lux şi pentru succesul competițional și comercial al lui „Boss Phantom”, câinele cu cele mai multe apariţii televizate din Romania şi care continuă să aibă un palmares de premii fără precedent în lume la ora actuală.

Sigla VNATL

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *