LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI PĂRINTELUI PROTOPOP TEODOR BELDEAN!

0

       Viaţa este o alegere continuă, iar un sfat sincer la momentul potrivit, o îndrumare te ajută să eviţi o cale greşită şi uneori chiar îţi poate schimba viaţa. Părintele protopop Teodor Beldean este o persoană care îşi asumă responsabilitatea pentru calea corect aleasă a fiecărei persoane pe care o cunoaşte cu o binecuvântare, cu o povaţă, cu o încurajare, şi niciodată cu reproşuri. Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”, îi mulţumește pentru răbdarea, dragostea şi înţelegerea pe care a manifestat-o faţă de reghineni timp de trei decenii și îi urează cu ocazia împlinirii a 65 de ani de viață pământească și 42 de ani de slujire lui Dumnezeu în Alba-Iulia, Chiheru de Jos și la Reghin. ,,La mulți ani binecuvântați, sănătate, oameni sinceri şi buni în jur şi cât mai multe motive de bucurie!”. 


      Mulți dintre cei care îl cunosc se întreabă: de unde atâta energie, talent și har? cum de reușește pr. protopop Teodor Beldean să se implice în atâtea proiecte culturale pe lângă activitatea de preot misionar și conducător de 30 de ani al Protopopiatului Reghin și să le ducă pe toate la un sfârșit ce trezește admirație?
      Când își pregătește predicile convingătoare cu citate, cu metafore, cu parabole, cu doze de umor? Cum de mai are timp pentru studii și articole de atitudine cu morală creștină publicate în ziare și reviste, apariții la televiziuni și contribuții aduse la tipărirea unor cărți, printre înmormântări, cununii, botezuri, sfințiri, rapoarte, și încă multe, multe altele?
      În primul rând pentru că are sprijinul divinității și în al doilea rând pentru că preoția pentru părintele Beldean nu e doar profesie, e vocație și a demonstrat-o de nenumărate ori în cei 42 de ani de slujire lui Dumnezeu și oamenilor prin fapte, învățături, muncă și rugăciuni îmbibate de dragoste. Faptul că-l avem lângă noi e o binecuvântare. ”Să ne trăiți, drag părinte, mulți ani cu sănătate, cu împliniri, respect și prețuire din partea comunității și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea pe care o desfăşuraţi pe tărîmul duhovnicesc”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *