La Turneul Internațional ,,Cupa Reghinului” Bad Boy, Mircea Ovidiu a unit România și Republica Moldova prin sport!

0

Vineri, 8 septembrie, începând cu ora 17.00 iubitorii boxlui din Reghin au urmărit în Sala Polivalentă din Parcul Tineretului, Turneul Internațional ,,Cupa Reghinului” Bad-Boy. Organizatorii au reușit ca în apropierea centenarului Marii Uniri să unească prin sport în același ring pugiliști din România și din Republica Moldova.
Ediția a IV-a a acestei competiții a reunit la start aproape 30 de pugiliști de la 8 cluburi din țară și din Chișinău. S-au disputat 13 meciuri dintre care 5 internaționale la categoriile de vârstă cadeți, juniori, tineret și seniori, de la 46 kg la 81 de kg. Comisia de arbitraj a fost compusă din: Negreanu Tudor, Viorel Nedelcu, Sorin Clonța, Claudiu Târnăvean, Irina Ceban, George Avram și Zăpârțan Ovidiu și Ghiurcă Daniel, arbitru supervizor al competiției și delegat al F.R.B.

DSCF3955


Revelația turneului a fost Mircea Miguel, un boxer de perspectivă care la doar 14 este vicecampion național la juniori, categoria 54 de kg. Este născut în Almeria, Spania, crescut în România se antrenează la Club Bad Boy Reghin, este legitimat la Clubul Ring Box Târgu-Mureș și are un palmares impresionant în 6 luni de competiții a luptat 10 meciuri și a câștigat 8 medalii.


DSCF3992


La ,,Cupa Reghinului” ediția 2017 s-au disputat următoarele meciuri:


DSCF4002

Tincus Raul (Câmpia Turzii) vs. Avădanei Alex (Onești) 34 kg
Slabu Vasile (Republica Modova) vs. Maradin Samuel (Orăștie) 38.5 kg
Apostu Sergiu (Onești) vs. Cernov Alex (Republica Moldova) 43 kg
Tac Sebastian (Târgu-Mureș) vs. Budu Ionuț 50 kg
Fichitiu Cosmin (Republica Moldova) vs. Râpă Andrei 52 kg
Sas Ronaldo (Daneș) vs. Andronache Robert 52 kg
Mircea Miguel (Reghin Bad Boy) vs. Purece Andrei (Câmpia Turzi) 54 kg
Gheți Beniamin (Câmpia Turzii) vs. Popa Daniel 56 kg
Boar Alin (Cluj) vs. Lingurar Alin (Câmpia Turzii) 56 kg
Globa Vasile (Sibiu) vs. Iancu Traian (Cluj) 56 kg
Fodor Marcel (Târgu-Mureș) vs. Dogmi Dorin (Cluj) 60 kg
Suciu Ioan (Sibiu) vs. Cantaragiu Emanuel (Republica Moldova) 64 kg
Bendec Dorin (Onești) vs. Coconașu Adrian (Republica Moldova) 81 kg

DSCF3978


Declarații de la oficiali:


1. ,,Au fost meciuri de calitate și o competiție reușită”


aswe456“Astăzi m-am aflat în municipiul dumneavoastră în calitate de supervizor al Turneului Internațional de Box ,,Cupa Reghinului Bad Boy”, delegat din partea Federației Române de Box, eu fiind și vicepeședinte al Colegiului Central de Arbitri. Ediția cu numărul patru a devenit un turneu tradițional și un turneu internațional la care au participat sportivi din Republica Moldova, pe lângă sportivi din Cluj, Câmpia Turzii, Daneș , Gilău, Reghin, Tîrgu-Mureș, Sibiu, Orăștie. Sportivii din județul Mureș prezenți în competiție au dovedit că sunt pregătiți să urce pe podium și că avem condiții de pregătire bune. Au fost meciuri de calitate și o competiție reușită”, a declarat Daniel Ghiurca – managerul Clubului Sportiv Ring Box din Tîrgu Mureș.


2. Mircea Ovidiu vreau să readuc strălucirea boxului de altădată a Reghinului


DSCF3993,,Prin acest turneu internațional de box am vrut să readuc strălucirea de altădată a Reghinului. Anul viitor vom aniversa Centenarul Marii Uniri și noi am organizat meciuri de box între Republica Moldova și România sub sloganul: uniți prin sport!. Totodată, spectatorii prezenți la turneu, au văzut pe viu care sunt sacrificiile și renunțările pe care trebuie să și le asume boxerii, dacă vor să iasă demni din întrecerile din ring. Cel mai important lucru pe care am vrut să îl transmit prin această competiție este că ,,sportul cu mănuși” trebuie să renască la Reghin, îmi doresc să retrăim din nou momente de glorie locale ca atunci când boxerul nostru Niculiță Moldovan l-a învins la puncte  în Olanda pe viitorul campion olimpic Boris Kuznețov de la Olimpiada din 1968. Cu această gală am făcut un pas înainte spre acest deziderat și pe această cale Clubul Sportiv Bad Boy dorește să mulțumească Primăriei Municipiului Reghin și Consiliului Local pentru sprijinul acordat.” a declarat Mircea Ovidiu președinte al Asociației Club Sportiv Bad Boy.


3. Respect și prețuire pentru că promovați acest sport al oamenilor curajoși și hotărâți


DSCF4018

 

,,Am peste 1500 de meciuri arbitrate și pot să vă spun că a fost o gală reușită și mai bună decât cea de anul trecut. Îmi place municipiul și îl apreciez mult pe tânărul concitadin al dumneavoastră,Mircea Ovidiu Mihai care se luptă pentru a promova acest sport din nou la Reghin, care a fost cândva o pepinieră importantă pentru lotul național al României. Respect și prețuire pentru că promovați acest sport al oamenilor curajoși și hotărâți.” a declarat Nedelcu Viorel, arbitru antrenor internațional din 1977, fost campion național, vicecampion balcanic și vicecampion european în perioada 1974-1977.

 


4. O gală ca în vremurile bune, cu victorii aplaudate și meciuri corect arbitrate


Casete Box

 

,,Eu am cunoscut Reghinul din 1964 când aici era o adevărată școală de box, am boxat de multe ori în Casa de Cultură cu mulți boxeri de aici și am un respect foarte mare pentru această comunitate. Mă bucur că după o pauză care nu o pot înțelege în sfârșit un iubitor de sport încearcă să ducă mai departe tradiția ,,sportului cu mănuși”. Am văzut o gală ca în vremurile bune, cu victorii aplaudate și meciuri corect arbitrate. Respect și considerație organizatorilor și celor care mai investesc în sport în vremuri de criză economică.” a declarat Doldoți Edmond antrenor la Clubul de Box Câmpia Turzii și fost campion național al României.

Organizatorii evenimentului au fost Primăria Municipiului Reghin și Asociația Clubul Sportiv Bad Boy.
Sponsor Mom Guard RO

DSCF4014

DSCF3935

DSCF4016

DSCF4007

 

 

Viselenuautermenlimita.ro


Conținutul website-ului www.viselenuautermenlimita.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea materialelor noastre, vă rugăm să contactați administratorul site-ului pe adresa de e-mail: roberto_zizi@yahoo.com.


 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *