La ultima probă de Bacalaureat în judeţul Mureş au fost prezenți 947 de candidați

0

    Potrivit unui comunicat de presă transmis de inspectorul şcolar general al judeţului Mureş prof. drd. Sabin-Gavril Păşcan, la ultima probă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 au fost prezenți 947 de candidați (din 957 candidați înscriși). Proba s-a desfășurat joi, 1 iulie, în 13 centre de examen din județul Mureș, iar la aceasta nu au participat 10 candidați. Subiectele şi baremul de corectare au fost publicate pe site-ul „subiecte.edu.ro”, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

    În acelaşi comunicat se mai arată că primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12.00 iar contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 18.00, inclusiv prin mijloace electronice.

   „În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarație-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie” a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *