„LIBERTATEA DE A FI ROMÂN” CU DAN PURIC LA TÂRGU-MUREŞ!

0

RUA – Români uniți acasă organizează miercuri, 23 noiembrie, ora 18:00, conferința „Libertatea de a fi român”, susținută de Dan Puric. Sunt încântat de această invitație care mă onorează și care vine din partea lui Doru Borșan, fondatorul RUA, o inițiatvă excepțională, de a uni românii de pretutindeni, într-o perioadă în care alții fac o politică a dezbinării.

Vă aștept la o întâlnire de la suflet la suflet, ca să vorbim despre libertate”, o transmisie Dan Puric. Conferința îl are ca invitat pe Prof.univ.Dr.Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Știiințe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și va „moderată de Doru Borșan, fondatorul RUA, care a transmis că „mă bucur că reușim încă un eveniment memorabil la Târgu-Mureș, care este parte din proiectul nostru amplu, acela de regăsire a spiritului viu al românilor.

Sunt cu atât mai fericit că venirea lui Dan Puric la Târgu Mureș se întâmplă cu câteva zile înainte de Ziua Națională”. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *