LUCREŢIA CADAR UN PRIMAR DE 5 STELE SAU MATEMATICA DIVINĂ A UNEI VIEŢI PREDESTINATE !

0

Lucreţia Cadar primarul comunei Deda din anul 2004, a câștigat cel de-al cincilea mandat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, fiind votată de un număr de 1.072 de persoane, din totalul de 2.271 de voturi exprimate. Nu ştim dacă regretatul scriitor Romeo Soare a avut o premoniţie în anul 2012 când a scris cartea ” Lucreţia Cadar -Un primar de 5 stele” dar cert este că azi doamna Lucreţia Cadar a bifat cel de al 5-lea mandat la conducerea comunei Deda într-o zi ce poartă o cifră magică: 27, aşa cum au fost 95% din evenimentele care i-au marcat existenţa legate de cifrele 2 şi 7. Edilul cu numărul 20 din istoria ultimilor 100 de ani ai comunei a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook pe care este urmărită de aproape de 3000 de internauţi următorul mesaj:

„Dragi bistreni, dedeni, fileni și pietrișeni

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă garantez că tot ceea ce mi-am propus se va implementa. Mulțumesc întregii mele echipe pentru profesionalismul și buna credință de care a dat dovadă pe toată perioada campaniei electorale. Totodată vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de bună credință care mi-au arătat încredere și care au demonstrat că sunt importante faptele și vorbele.

Mă înclin!”

Pentru a dovedi faptul că în viaţa şi destinul Lucreţiei Cadar există o matematică divină legată de cifrele 2 şi 7 vă precizăm câteva date biografice din viaţa doamnei primar care nu au cum să nu te pună pe gânduri: a absolvit liceul în anul 1975 la 17 ani şi 7 luni, la 20 de ani pe 27.07.1975 s-a căsătorit cu Leon Cadar din a căror căsnicie s-au născut 2 fete: Melania şi Lidia. La vârsta de 21 de ani, în anul 1978 Lucreţia a rămas orfană de tată după ce părintele ei a murit în urma unui accident înecat în râul Mureş.

În anul 1987 devine primar al comunei Ruşii-Munţi, în luna a VII-a anului 1996 devine consilier local al comunei Deda în urma alegerilor locale din anul 2000 câştigă al doilea mandat de consilier local şi este aleasă din rândul consilierilor pe funcţia de viceprimar al Comunei Deda.

La alegerile locale din anul 2004  în urma turului 2 din 20 iunie a fost aleasă de cetăţenii comunei Deda primar al comunităţii.

La alegerile din anul 2008 a fost realeasă pe funcţia de primar din partea Partidului Naţional Liberal, iar pe 22 mai 2012 a fost suspendată din funcţie pentru o scurtă perioadă printr-un Ordin semnat de subprefectul judeţului Mureş care a fost ulterior contestat în justiţie de Lucreţia Cadar. 

La alegerile locale din acelaşi an 2012, Lucreţia Cadar şi-a adjudecat al 3-lea mandat de primar din partea Alianţei pentru Mureş.

La alegerile din anul 2016 a obţinut cel de al 4-lea mandat din partea P.S.D. după ce și-a adjudecat victoria cu un procent de 67,55% din numărul total de voturi şi un număr de 7 mandate de consilieri locali din partea Partidului Social Democrat. 

Pe 28 mai 2017 Comuna Deda sub conducerea primarului Lucreţia Cadar a primit distincţia de „Sat cultural al României” în urma participării la competiţia program „Satele Culturale ale României” eveniment organizat de AFSR – Asociaţia Cele mai frumoase sate din România” şi Muzeul „Dimitrie Gusti” din Bucureşti, titlul fiind obţinut în urma unei jurizări foarte stricte.  

Pe data de 07-02-2020 primarul Lucreţia Cadar declara în Nr. 24 (7.733) al Cotidianului „Cuvântul Liber” în interviul  LA DEDA: “GLASUL PĂMÂNTULUI” ÎN TON CU “GLASUL IUBIRII” , semnat de Aurel Groza, declara că pentru mandatul 2020-2024 se aşteaptă la procent de circa 70% șanse.

Al 5-lea mandat de primar al comunei Deda, Lucreţia Cadar l-a câştigat pe data de 27 septembrie 2020 cu un număr de 1.072 de voturi şi un procent de 47,20% tot din partea Partidului Social Democrat şi lista ar putea continua… 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *