MARIA CARACAŞ DIN LUDUŞ A FOST ANIVERSATĂ LA 100 DE ANI DE PRIMARUL CRISTIAN MOLDOVAN !

0
    Primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, pentru al patrulea an consecutiv, a făcut o vizită de suflet la domiciliul doamnei Maria Caracaș, decana de vârstă a orașului, care pe data de 4 aprilie a împlinit un secol de viață, traversând toți acești ani cu bucurii și tristeți așa cum este viața unui om obișnuit. Edilul Luduşui i-a făcut cadou centenarei un tort, un buchet de flori i-a înmânat o „Diplomă Aniversară” şi a postat un mesaj cu această ocazie pe pagina sa de Facebook pe care îl redăm în rândurile de mai jos:
„Doamna Caracaș Maria împlinește astăzi, 4 aprilie 2021, 100 de ani. Trecerea anilor nu a făcut altceva decât să-i transfere frumusețea de pe chip în suflet. Privirea ei spune că a trecut prin multe și le-a biruit pe toate, devenind o adevărată luptătoare. Azi nu se mai teme de nimic, nici măcar de trecerea timpului.
     Pentru doamna Caracaș, bătrânețea nu are de a face nimic cu regretul. Ea are de a face cu mulțumirea că lasă în urmă 100 de ani de povești, pentru ea, roada bătrâneții fiind abundența binecuvântărilor adunate și zâmbetul nepoților.
   Ne simțim onorați și suntem bucuroși să o avem în mijlocul comunității noastre.
   Îi urăm LA MULȚI ANI și multă sănătate!”.
Sursa foto: Facebook: Cristian Moldovan Politician
   Postarea a înregistrat în 24 de ore peste 300 de aprecieri, 100 de comentarii aniversare şi 9 distribuiri !

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *