Mesajul inspectorului școlar general al judeţului Mureş către absolvenții claselor liceale

0

Dragi liceeni ai învățământului mureșean,

Iată că a sosit momentul de cumpănă la finele anilor de liceu: examenul de maturitate – BACALAUREATUL. Sunt anii care v-au modelat viața în moduri pe care nu vi le-ați fi putut imagina.Toți acești ani sunt presărați cu amintiri legate de școală, de colegi, de profesorii voștri. Cu toții, împreună, ați trăit emoția primelor teste, a evaluărilor orale și scrise.

Dragi liceeni, faceți parte dintr-o generație care a reușit să treacă cu bine peste toate provocările (învățarea on-line, teme pe platforme digitale). Ați demonstrat încă o dată că sunteți capabili să creșteți frumos într-o lume care s-a schimbat într-o clipă…

Pentru că toate experiențele trăite v-au învățat că puteți merge înainte, să studiați, să găsiți forța de a persevera, am încredere că veți fi bine și veți reuși să depășiți și acest ultim obstacol.

E doar un pas, o punte de legătură către viitorul care vă așteaptă cu provocări îndrăznețe! Vă doresc mult succes la examene, să fiți încrezători, să făuriți pas cu pas lumea pe care v-o doriți!

Gândul meu se îndreaptă acum către voi, dragi profesori, cei care cu răbdare și dăruire ați fost alături de elevii voștri, aţi suferit şi i-aţi încurajat de fiecare dată.

Acum vă puteţi bucura din plin de reuşita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale dumneavoastră.

Pentru tot efortul depus, dragi colegi, vă mulțumesc! Mult succes tuturor și reușite pe măsura așteptărilor!

INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,

prof. drd. Sabin-Gavril PĂȘCAN

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *