Mesajul transmis de soția lui Gelu Netea, după moartea publicistului: „Astăzi, 21 martie, bunul și dragul meu soț, a plecat într-o călătorie lungă, spre a se reîntâlni cu mult iubiții lui părinți și cu o mare parte dintre prietenii lui de suflet”.

0
La doar câteva ore de când s-a aflat public că regretatul jurnalist şi scriitor a murit, la vârsta de 83 de ani, Rodica Netea, soția lui, care i-a fost alături la bine şi la rău timp mai bine de 40 de ani a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.
„Astăzi, 21 martie, Gelu Netea, bunul și dragul meu soț, a plecat într-o călătorie lungă, spre a se reîntâlni cu mult iubiții lui părinți și cu o mare parte dintre prietenii lui de suflet.
Pentru cei care l-au cunoscut și vor să-și ia rămas-bun de la el, trupul neînsuflețit va fi depus mâine, începând cu ora 11:00, la capela Bisericii Acoperământul Maicii Domnului, de pe Bd. Drumul Taberei, nr. 28A (bisericuța de lemn dintre Favorit și Drumul Taberei 34).”
Sursa foto: Facebook Rodica Netea
La împlinirea vârstei de 81 de ani,visurilenuautermenlimita.comi-a dedicat jurnalistului Gelu Netea un articol care poate fi citit apăsând pe link-ul de mai jos: 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *