Mircea Ovidiu Mihai organizează „CUPA REGHINULUI- BAD BOY” la box, ediţia a VII-a !

0

Anul 2022 nu se putea încheia la Reghin fără o competiţie de box fiindcă promotorul Mircea Ovidiu Mihai, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Club Sportiv „Bad Boy” are grijă ca sportul cu mănuşi să nu dispară din Reghin după o tradiţie de 69 de ani.

Unul dintre pionierii boxului din Reghin a fost regretatul Nicolae Moldovan legitimat la Clubul „Voinţa” care în 1957 câștiga locul I la Campionatele Internaționale ale Ungariei la categoria 57 de kilograme şi care ulterior la învins pe viitorul campion olimpic Boris Kuznetsov din 1972 de la München din Germania.

Ulterior pugilistul a devenit antrenor şi a inspirat mai multe generaţii de tineri să se apuce de sport. Unul dintre aceştia a fost şi Mircea Ovidiu Mihai care a început să practice sportul din anul 1991.

Prin competiţiile pe care le organizează de mai mulţi ani, omul de afaceri Mircea Ovidiu Mihai se străduieşte să readucă în actualitate, strălucirea de altădată a Reghinului în materie de box.

Pe 28 septembrie 2022 organizează împreună cu Ring Box Târgu-Mureş şi Primăria Municipiului Reghin, „CUPA REGHINULUI- BAD BOY” ediţia a VII-a, pentru sportivii cu pumnul tare la Sala Sporturilor din Reghin începând cu orele 16.00. Sponsorul principal al evenimentului este firma de pază şi protecţie „MOM GUARD RO”.

Le urăm succes pugiliştilor şi felicitări organizatorilor !

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *