NOI FONDURI DIN PNRR, PENTRU SUSENI ŞI PETELEA !

0
Peste 3,3 milioane de lei este valoarea fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) care vor fi alocate unor investiții în folosul cetățenilor din localitățile mureșene Suseni și Petelea, pentru care au semnat contracte de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cursul acestei zile, colegii mei liberali, primarii Mariș Mircea și respectiv Sorin Pompei Pădurean.
Astfel, vor beneficia de finanțare proiectul “Reabilitare energetică clădire sediu primărie comuna Suseni, județul Mureș” (1.117.708,88 lei), cel de “Reabilitare termică cămin cultural Petelea” (1.504.337,74 lei) și respectiv proiectul care vizează “Extinderea sistemului de monitorizare și siguranță a spațiului public din comuna Petelea, județul Mureș” (689.845,46 lei).
Toate aceste proiecte, extrem de utile pentru cetățenii comunelor respective, au fost depuse pe Componenta 10 – Fondul local din PNRR și au o perioadă de execuție de 36 de luni de la semnarea contractelor.
Felicit și cu acest prilej primarii din Suseni și Petelea, pentru aceste proiecte gândite pentru a îmbunătăți serviciile publice în folosul cetățenilor.
Deputat
Ervin MOLNAR

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *