Ziua de 15 august a.c., nu a fost o zi oarecare, a fost ziua în care primarul comunei Grebenişu de Câmpie au adus-o în prim-plan pe Andruş Lucreţia, care în aceeaşi zi în care Biserica Ortodoxă prăznuia Adormirea Maicii Domnului,  a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Momentul de sărbătoare a fost făcut public printr-o postare de către edilul comunei, Ștefan Gojman pe pagina personală de Facebook, care a felicitat-o pe “Mătușa Cheță” că a reuşit performanţa să fie prezentă la propriul ei centenar.

100…un număr pentru unii…o viață de om pentru „Mătușa Cheță” care astăzi sărbătorește împlinirea frumoasei vârste de 100 ani ! Cu această ocazie am avut onoarea de a participa la aniversare, moment unic şi emoționant alături de familie. Să ne iubim bătrânii și să nu uitam niciodată câte sacrificii au făcut în decursul anilor pentru noi cei dragi lor, este cel mai de preț lucru și să ne arătam cu fiecare ocazie iubirea față de ei. La mulţi ani, multă sănătate și tot binele din lume alături de cei dragi „ANDRUȘ LUCREȚIA”! Doamne ajută!

„Unii oameni, indiferent cât de mult îmbătrânesc, nu-şi pierd niciodată frumusețea, ci doar şi-o mută de pe fețe în inimile lor.” Martin Buxbau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *