Până astăzi în județul Mureș au fost confirmate 694 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 din care 66 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat !

0

Conform unui comunicat emis de Prefectura Mureş până astăzi, 12 iunie, în județul Mureș au fost confirmate 694 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De asemenea, până la această dată, 605 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, la această dată, 4.828 persoane se află în autoizolare la domiciliu, sub monitorizarea autorităților. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 70 persoane.

Un număr de 34 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 66 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

O dată cu instituirea stării de alertă, pentru persoanele care vin în România din străinătate, măsura izolării/carantinării la locuință împreună cu familia/aparținătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor pentru măsura menționată sau solicită acest lucru pentru a nu-și expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituționalizate în spații puse la dispoziție de autorități.

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *