Până azi, 38.951 de persoane s-au vindecat de SARS-COV-2 în județul Mureș

0

Până astăzi, 10 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 40.981 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 80 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 80 de persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 38.951 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.572 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 1003 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 25 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 1692 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 67 de teste RT-PCR și 87 de teste rapide antigenice.

În județul Mureș, 594 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 608 persoane se află în carantină la domiciliu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *