PÂNĂ ÎN 20 AUGUST 2021, 937 DE PERSOANE DIAGNOSTICATE CU INFECŢIE CU COVID-19 AU DECEDAT ÎN SPITALELE JUDEŢULUI MUREŞ

0

Până astăzi, 20 august, în județul Mureș au fost confirmate 24.072 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 7 cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, două persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 7 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 23.076 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.214 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 814 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 10 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 937 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 8 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 364 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului

Instituția Prefectului – Județul Mureș

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *