PENTRU O COMUNICARE EFICACE CONSILIERUL LOCAL STELIAN DORU CĂTANĂ LE CERE CETĂŢENILOR SUGESTIILE CU PRIVIRE LA PROBLEMELE REALE CU CARE SE CONFRUNTĂ !

1

       Fidel promisiunilor electorale (făcute în campania pentru alegerile locale din 27 octombrie 2020), de a fi întotdeauna în slujba cetăţenilor din municipiul Reghin, consilierul local Stelian Doru Cătană la cinci luni de la depunerea jurământului în această demnitate a început o campanie de distribuire a unor pliante prin care le cere cetăţenilor din „Oraşul viorilor” să îi comunice sugestiile, sfaturile, dar şi criticile la adresa sa, prin mesaje scrise, pe telefonul personal, pe pagina de Facebook sau chiar prin scrisori în cutia sa poştală de la Cabinetul de Avocatură pe care îl deţine în strada Piaţa Petru Maior nr.49.

        Totodată consilierul local îi chestionează pe cetăţenii Reghinului cu cu privire la câteva întrebări-cheie încercând să afle care sunt problemele reale cu care se confruntă municipiul ? ce tip de proiecte consideră locuitorii că trebuie dezvoltate prioritar pentru Reghin ? şi care sunt principalele 3 probleme de ordin public pe care le identifică reghinenii în cartierul sau zona în care locuiesc ?

        Vă ataşăm în rândurile de mai jos scrisoarea consilierului liberal : 

       „În speranţa că Sărbătorile Pascale au trecut cu bine şi în deplin folos spiritual pentru fiecare, vă transmit multă sănătate ! În calitate de consilier local vă solicit sprijinul pentru modernizarea şi dezvoltarea oraşului Reghin.

         Reghinul are nevoie de noi toţi, pentru a deveni ceea ce merită şi pentru ca fiecare să aibă siguranţa unui trai mai bun. Viitorul oraşului se află în mâinile noastre, iar pentru a-l construi aşa cum ne dorim, trebuie să conlucrăm şi să găsim cele mai potrivite soluţii problemelor pe care le are municipiul nostru.

       La fel ca până acum, fie că vom sta de vorbă personal în primărie, pe stradă, fie pe internet ori la telefon, eu voi asculta cu acelaşi interes, vă voi îndruma şi vă voi servi cu devotament, încercând să mediez procesul între administraţia locală şi dumneavoastră, cetăţenii acestui oraş, convins că doar împreună vom reuşi !

 

     Asumând faptul că dumneavoastră doriţi să contribuiţi activ la dezvoltarea oraşului nostru, vă rog să îmi comunicaţi sugestiile, sfaturile, răspunsurile, dar şi criticile dumneavoastră, prin mesaje scrise, ori la numărul de telefon 0751503686, pe pagina mea de Facebook Stelian Doru Cătană, prin e-mail la adresa av.catana@gmail.com sau în cutia poştală ( Reghin, Piaţa Petru Maior nr.49).

      Care consideraţi că sunt problemele reale cu care se confruntă municipiul nostru ?

      Ce tip de proiecte consideraţi că trebuie prioritar dezvoltate în Reghin :

  • Infrastructură rutieră ( drumuri şi pasaje noi);
  • Amenajarea de noi spaţii verzi şi locuri de joacă;
  • Sistem performant de colectare selectivă a deşeurilor;Care sunt principalele 3 probleme de ordin public pe care le identificaţi în cartierul/zona/strada în care locuiţi ?

   Vă mulţumesc pentru atenţia acordată şi vă asigur de faptul că atât eu cât şi colegii mei, consilieri din grupul P.N.L., suntem partenerii dumneavoastră devotaţi iar munca noastră este în slujba comunităţii noastre !”

   Cu deosebit respect consilier local PNL – Av. Stelian Doru Cătană

About Author

1 thought on “PENTRU O COMUNICARE EFICACE CONSILIERUL LOCAL STELIAN DORU CĂTANĂ LE CERE CETĂŢENILOR SUGESTIILE CU PRIVIRE LA PROBLEMELE REALE CU CARE SE CONFRUNTĂ !

 1. Va salut cu respect d-le Doru Catana

  Avand in vedere faptul ca in spatiul ocupat de cinematograful Patria nu s-a demarat nimic in ultimii ani si totodata locurile de parcare din centrul orasului sunt limitate ca numar , parerea mea este ca in locul cinematografului Patria s-ar putea construi o parcare auto pe mai multe niveluri care cred ca ar mari numarul locurilor de parcare din zona centru-primarie.

  Cu respect
  Ungur David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *