Pledoarie pentru Topul Firmelor din judeţul Mureş !

0

Topul firmelor din judeţul Mureş, ediţia 2022, este un moment special în care aşezăm la loc de cinste munca şi realizările comunităţii de afaceri mureşene. Chiar dacă traversăm o perioadă extrem de dificilă, în care oamenii de afaceri caută soluţii de supravieţuire şi de adaptarela noua realitate, considerăm că performanţa trebuie recunoscută, iar succesul trebuie recompensat. În acest context, conform tradiţiei, Camera de Comerţ şi Industrie Mureş acordă distincţii celor mai performante companii, care au o importanţă majoră în economia judeţului.

Topul firmelor din judeţul Mureş este singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, fiind bazat pe o metodologie complexă şi unitară la nivel naţional, implementată de întreaga reţea de camere de comerţ judeţene din România.

Anul acesta topul a ajuns la a 29-a ediţie şi, la întocmirea clasamentelor, au participat 19.676 societăţi comerciale care au depus bilanţuri contabile, dintre care 3.051 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate şi pe clase de mărime. Dintre acestea 1.018 se regăsesc în catalogul tipărit „Topul Firmelor din Judeţul Mureş” locul I revenind unui număr de 732 de firme.

Pentru firmele premiate, prezenţa în catalogul Topul Firmelor din Judeţul Mureş reprezintă o carte de vizită, o garanţie de bonitate şi seriozitate în relaţiile cu investitorii şi cu partenerii comerciali, întrucât acest catalog se bucură de o largă distribuţie în mediile de afaceri din ţară şi din străinătate.

Alături de evidenţierea fimelor în cadrul clasamentelor, sunt importante şi următoarele distincţii care se acordă firmelor cu rezultate deosebite, constante de-a lungul timpului. Diploma şi Trofeul pentru Excelenţă în Afaceri, Diploma pentru Exportatorii de Top, Trofeul de Distincţie pentru Membrii de Aur şi Diplomele de Onoare pe care le acordăm femeilor manager de succes.

Ne mândrim cu faptul că 344 companii mureşene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului naţional, dintre care 52 sunt ocupante ale locului I, ceea ce situează judeţul Mureş pe un onorant loc 7 pe ţară. În numele Colegiului de Conducere şi al Comitetului de Direcţie al CCI Mureş, doresc să adresez felicitări tuturor firmelor nominalizate în Top care, prin efort susţinut, seriozitate, ambiţie şi perseverenţă, reuşesc să situeze constant economia mureşeană peste media de dezvoltare pe ţară.

Continuitatea activităţilor economice a fost şi rămâne vitală pentru depăşirea acestei perioade dificile. Mai ales în acest context, Camera de Comerţ şi Industrie Mureş rămâne un susţinător puternic al intereselor comunităţii de afaceri mureşene.

 

Vasile Pop – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *