PMP are Congres, în perioada 6-7 martie 2021, pentru alegerea unei noi conduceri naţionale şi stabilirea direcţiei politice pe care partidul o va asuma în continuare

0

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis miercuri să organizeze Congresul partidului în perioada 6-7 martie 2021 pentru alegerea unei noi conduceri naţionale şi stabilirea direcţiei politice pe care partidul o va asuma în continuare , a scris Marius Paşcan, Președinte Interimar al PMP, pe pagina sa de Facebook într-o postare azi 17 decembrie 2020. Redăm, mai jos postarea:    

„Partidul Mișcarea Populară, prin cei peste 2000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, continuă activitatea sa în administrația publică locală și promovează proiectele anunțate pentru dezvoltarea comunităților, fiind al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali.
Suntem un partid autentic de dreapta și rămânem atașați valorilor creștin – democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste. Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani.
Le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile din acest an, le mulțumim tuturor celor care s-au solidarizat cu PMP în această perioadă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca împreună să consolidăm și să reclădim proiectul PMP. Luptăm pentru România!” 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *