PR. UILEAN PETRU FLORIN „NIMIC NU STRĂLUCEŞTE MAI FRUMOS DECÂT O INIMĂ BUNĂ !”

0

În urma exodului de refugiaţi din Ucraina ajunşi la Vama Siret aceştia au descoperit că România e Raiul pe pământ, pentru că uneori Raiul înseamnă să ai pace, să ai un acoperiş deasupra capului şi să ai ce să mănânci. Datorită cetăţenilor cu suflet din România au ajuns multe convoaie umanitare la aceşti oameni năpăstuiţi de soartă după invazia rusă din Ucraina. Unul dintre sutele de convoaie a plecat din două sate din judeţul Mureş prin implicarea preoţilor: Petru Florin Uilean din Parohia Ortodoxă Chiheru de Jos și Florin Dan din Parohia Ortodoxă Chiheru de Sus și prin contribuția credincioșilor inimoși din cele două localităţi din comuna Chiherul de Jos.

În urma apelului făcut de cei doi vrednici jertfelnici slujitori ai Sfântului Altar, pentru sprijinirea refugiaţilor din Ucraina, ţară vecină cu România s-a adunat suma de 17.600 lei (7.600 lei, în Parohia Chiheru de Jos, respectiv 10.000 lei, în Parohia Chiheru de Sus). Din banii adunați s-au cumpărat alimente neperisabile, medicamente, produse de igienă, dulciuri, articole pentru copii etc.

Părintele Petru Uilean a ţinut să le mulțumească şi prin intermediul site-ului „viselenuautermenlimita.ro” tuturor celor implicați în această acțiune caritabilă și să îi felicite pentru spiritul civic şi solidaritatea de care au dat dovadă în aceste momente dramatice prin care trece poporul ucrainean. „Îi felicităm pe toţi pentru gestul frumos. Mulțumim, de asemenea, firmei SC. Lasprom SRL din Târgu Mureș, care ne-a pus la dispoziție o mașină pentru ca toate cele adunate să ajungă în cel mai scurt timp la punctul de colectare de la Vama Siret. Nimic nu strălucește mai frumos decât o inimă bună!” a declarat în încheiere, preotul paroh Petru Florin Uilean pentru „viselenuautermenlimitaa.ro.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *