PREFECTUL MARA TOGĂNEL, LA UN AN DE LA INSTALAREA ÎN FUNCŢIE !

0

Doamna Mara Togănel a împlinit un an de când a fost împuternicită să exercite în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Mureş. Deși a fost un an dificil, marcat în mare parte de inundaţii, pandemie, şcoală on line, alegeri locale şi parlamentare, reprezentantul Guvernului în teritoriu a reușit să ducă la bun sfârșit atribuţiile funcţiei  și s-a achitat fără probleme de mai multe sarcini importante. Pe data de 9 ianuarie Prefectul Judeţului Mureş a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook de persoană publică pe care este urmărită de peste 2800 de internauţi. În 24 de ore postarea a înregistrat, peste 800 de aprecieri şi zeci de mesaje de felicitare. Reproducem integral postarea Prefectului Judeţului Mureş în rândurile de mai jos:

Pentru toate ce au fost, Vă mulțumesc!

Astăzi se împlinește un an de la depunerea jurământului în cea mai onorantă demnitate în care am fost învestită.

A fost un an mai dificil, dar experiența înseamnă viață.

Am trecut împreună prin multe, unele care s-au văzut și altele care nu au fost publice, dar la fel de importante.

Atât proiectele și realizările care se văd, cât și emoțiile și stările pe care le ținem pentru noi sunt esențiale pentru fiecare.

2020 a fost un exercițiu unic pentru felul în care ne raportăm unii la ceilalți.

Dincolo de cifre, rapoarte, realizări, proiecte sau viziune, lecția anului 2020 a fost despre omenie, empatie, seriozitate, încredere și unitate.

Îmi doresc ce anii ce vor veni să ne găsească mai pregătiți, mai dornici de implicare, mai puțin egoiști și mai dispuși să ne ridicăm deasupra greșelilor noastre.

Trebuie să știm că provocările lumii moderne sunt tot mai numeroase și diverse, iar noi trebuie să ne pregătim.

Nimic nu este întâplător sau în zadar! Să învățăm câte puțin din toate și astfel vom fi mai deschiși la ceea ce ne oferă viața.

Vă îndemn să fim aproape unii de alții și să punem binele înainte.

România nouă crește sub ochii noștri.”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *