Premierul României, dl Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, dl Marcel Ciolacu, în vizită la Institutul Inimii din Târgu Mureș

0

Premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au efectuat joi, 2 martie, o vizită la Institutul Inimii din Târgu Mureș.
”Evenimentul a permis discutarea unor probleme importante de reformă a sistemului sanitar și a evidențiat investițiile majore care se vor face în infrastructura medicală din Mureș, prin Ministerul Sănătății și cu finanțare PNRR. Realizarea celor trei obiective majore: Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant, Spitalul Universitar “George Emil Palade” și Centrul de Arși a intrat în linie dreaptă. Vizita în Târgu Mureș este prilejuită de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupelor de Forțe pentru Operații Speciale din România, eveniment la care participă și ministrul Apărării, domnul Angel Tilvar, alături de ministrul Afacerilor interne, domnul Lucian Bode”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul social-democrat Leonard Azamfirei, (profesor universitar și medic primar Anestezie-Terapie Intensivă) şi care deţine funcţia de rector al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. (R.M.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *