Prietenii noștri de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Tîrgu Mureș ne-au trecut pragul din nou

0

Zilele trecute am avut o vizită îndelung așteptată, care a umplut toți participanții de gânduri pozitive: B-UNICII au ajuns, în sfârșit, din nou la Bibliotecă!

Am povestit despre cărți, am făcut jocuri de cunoaștere și autocunoaștere, ne-am amintit de alte vremuri și, cel mai important, ne-am creat fiecare propriul scut pentru viitor!

Colega noastră, Claudia Illyés, specialista Bibliotecii Județene Mureș în colaborarea cu bunicii, le-a oferit oaspeților noștri pârghii spre a se descoperi și re-descoperi pe sine și pe cei din jur prin pătrunderea în cele mai adânci catacombe ale sufletului. Totul prin joc și joacă! Am început cu o picătură de ulei esențial, generator de o stare bine, sub care a stat toată întâlnirea noastră (și suntem convinși că au dus-o cu ei și când au ieșit din bibliotecă). Am aflat că o simplă imagine aleasă dintr-o mulțime de fotografii poate să spună foarte multe despre felul nostru de-a fi, am descoperit ce avem de oferit și ce ne dorim de la ceilalți printr-un anunț la mica publicitate, am completat fiecare un scut al propriei personalități, am împărtășit cărțile preferate și, cel mai important, le-am discutat pe toate împreună, cu voce tare!

B-unicilor le-a fost lansată și o provocare despre care veți mai auzi cu siguranță!

Biroul de informare și Relații Publice

al Bibliotecii Județene Mureș

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *