Primăria Municipiului anunţă majorarea plafonului pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței !

0

Primăria municipiului Reghin a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, majorarea plafonului pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței. Mai exact începând cu luna decembrie 2020, plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței creşte de la 750 lei la 800 lei.

Potrivit O.U.G nr.208/2020 pentru modificarea O.U.G nr.70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, începând cu luna decembrie 2020 se majorează plafoanele pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței astfel:

De la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, ajutorul lunar fiind de 20 lei;

De la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, ajutorul lunar fiind de 20 lei;

De la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței cu lemne, cărbuni combustibili petrolieri, ajutorul lunar fiind de 20 lei.” se precizează în comunicatul Primăriei Reghin.

Potrivit aceluiaşi comunicat, Formularele Cerere și declarația pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței precum și documentele doveditoare necesare sunt puse la dispoziția celor interesați la sediul Municipiului Reghin, Direcția Asistență Socială Reghin, din str. Petru Maior nr.41, (cam.40), de la poarta instituției sau pe site-ul instituției la secțiunea Acte necesare și formulare on-line. Cererile se depun în continuare până la data de 20 a fiecărei luni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *