Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş s-a căsătorit astăzi cu aleasa inimii sale, cereatoarea de modă Tabita Gliga din Reghin

0
Azi, 9 septembrie 2023, la ora 13:00, pe Câmpul Tineretului, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a spus DA în fața ofițerului de stare civilă alături de aleasa inimii sale, talentata creatoare de modă, Tabita Gliga din municipiul Reghin. Tânăra este un creator de modă de succes, cu mai multe magazine de profil, situate în marile orașe din Transilvania.
În numeroasele sale declarații publice, primarul a mărturisit că Tabita este cea mai uimitoare femeie pe care a avut onoarea să o cunoască. Pe parcursul ultimului an cei doi nu s-au ferit să își declare public iubirea, astfel că era doar o chestiune de timp până la marele pas.
Cătălin Cherecheș este un politician român, deputat independent în Parlamentul României în legislatura 2008-2012 și ales primar al municipiului Baia Mare în data de 8 mai 2011 cu susținerea USL.
Site-ul „visurilenuautermenlimita.com” le ureză mirilor: Casă de Piatră, o căsnicie fericită, să vă iubiţi şi să îmbătrâniţi împreună !
Sursa foto: Facebook Catalin Chereches

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *