Reghinenii și-au adjudecat trei medalii la a VIII-a ediție a Memorialului “Ghiurcă Petru” la box

0

Clubul RingBox Târgu-Mureș, în colaborare cu Primăria Târgu-Mureș și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Mureș, au organizazat în perioada 18-20 mai cea de-a VIII-a ediție a Memorialului “Ghiurcă Petru ” la box. Competiția a adunat la start sportivi de la 15 cluburi din țară: CS RingBox Târgu-Mureș, CSM Zalău, CS Voința Cluj, CSM Câmpia Turzii, Universitatea Cluj, Stejarul Daneș, Artrom Slatina, Dacia Orăștie, BC Gilău, CSM Cluj, Progym Gheorgheni, ASF Zărnești, CSM Bistrița, CS Târnăveni și CSM Sibiu.

La această competiție Reghinul a avut în ring trei boxeri legitimați la Clubul Sportiv RingBox Târgu-Mureș și Bad Boy Gym Reghin care au ieșit învingători la 3 categorii de greutate. La categoria 54 de kg, Miguel Mircea l-a învins pe Bucur Andrei de la Progym Gheorgheni, adjudecându-și astfel cea de-a 15 victorie din palmares. La categoria 83 de kg, reghineanul Andrei Luca l-a învins pe Puia Eduard de la CS Târnăveni și și-a adjudecat cea de-a a doua victorie în palmares. La categoria 91 de kg, reghineanul Răzvan Oprea l-a învins pe Cîndea Valentin de la CS Târnaveni adjudecându-și prima victorie.

Cei trei sportivi medaliați se antrenează la Reghin patru zile pe săptămână la Clubul BadBoy Gym în zilele de Marți și Joi cu antrenorul Daniel Ghiurca din Târgu-Mureș și în zilele de Luni și Miercuri cu Mircea Ovidiu, președintele Clubului BadBoy Gym. 


 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *