Reghinul are la această oră 49 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2 şi se află pe locul II la numărul de cazuri înregistrate în clasamentul municipiilor şi oraşelor din judeţul Mureş

0

Conform unui comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului Mureş până astăzi, 19 octombrie, în județul Mureș au fost confirmate 3.223 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 54 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 253 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru. De asemenea, până la această dată, 835 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitalele din județul Mureș. În plus față de acestea, 583 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 197 de persoane au fost externate la cerere. Un număr de 49 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș. Până acum, 151 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș.

Conform „Listei cazurilor şi incidenţei pe localităţi din judeţul Mureş” prezentată de Instituţia Prefectului Mureş în acelaşi comunicat reiese că Reghinul are la această oră 49 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, o incidenţă de 1,29  ce îl plasează pe locul II în clasamentul municipiilor şi oraşelor din judeţul Mureş după Târgu-Mureş care a înregistrat 516 cazuri şi o incidenţă de 3,47‰. Pe locul III se situează municipiul Sighişoara cu 44 de cazuri şi o incidenţă de 1,31 de locuitori.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *