S-A DAT STARTUL CAMPANIEI UMANITARE „ÎNCALŢĂ UN COPIL, DE TOAMNĂ”, EDIŢIA 2022 !

0

Prin campania „Încalță un copil, de toamnă” Fundația Zurli și Asociația Divers doresc să încalțe de toamnă copii care de multe ori nu au cu ce să meargă la școală.

Mureșenii sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți. Persoane fizice, juridice, companii mici și mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care an de an, Fundația Zurli ajunge acolo unde oamenii nu își imaginează că există copii care au nevoie să fie văzuți și ajutați.

În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată.

Prin campania Încalță un copil, Mirela Retegan – fondatoarea brandului Zurli își propune să încalțe cu ghete noi copiii care nici nu îndrăznesc să viseze la ghete sau haine noi.

Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, oamenii sunt încurajați să pună și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală.

În primele trei ediții, Încalță un copil a mobilizat mii de oameni din țară și comunitățile de români din diaspora. Astfel, organizatorii, cu ajutorul partenerilor lor, au reușit să strângă 25.000 de perechi de încălțări noi, pentru 25.000 de copii din toată România.

Pachetele sunt așteptate în Tîrgu Mureș la sediul Asociației Divers, Str. Avram Iancu Nr. 29, zilnic între orele 10.00-13.00, sâmbătă între orele 10.00 – 13.00 până pe 02 decembrie 2022.

Pentru informații vă rugăm să ne contactați la 0265-311727 și/sau office@divers.org.ro. Rezultatele campaniei pot fi urmărite pe https://www.facebook.com/diverseMS.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *