S-A LANSAT „REGELE NU MOARE” UN ALBUM DEDICAT ACTORILOR VICTOR REBENGIUC ŞI MARIANA MIHUŢ CARE CONŢINE 300 DE FOTOGRAFII MEMORABILE !

0
Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, a fost lansat oficial pe 10 mai 2024, la ora 18:00, în foaierul Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București.
A fost realizat de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național din București şi oferă o perspectivă unică asupra emoției și talentului excepțional al actorilor din spectacolul „Regele moare”, de Eugen Ionesco, regizat de Andrei și Andreea Grosu.
„Regele nu moare” este primul album foto dedicat unui spectacol al TNB, în distribuția căruia se găsesc actorii Mariana Mihuț, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu.
Cele 208 pagini conțin fotografii din universul spectacolului, care se joacă la Teatrul Național din București din anul 2017, de la prima repetiție până la reprezentația cu numărul 50, trecând prin momente deosebite de-a lungul celor șapte ani. Peste 300 de imagini inedite din culise, din turnee și din timpul repetițiilor, de la aniversări și din pandemie sunt prezentate în albumul „Regele nu moare”, care este produs de Editura Vremea, cu sprijinul TNB și al Asociației „I Love Community”.
În paginile volumului se află numeroase surprize pentru cititori, sub forma unor QR coduri care, odată scanate cu telefonul mobil, prezintă mai multe materiale video din culisele spectacolului care se joacă și în prezent cu casa închisă la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București. De asemenea, fragmente din cronici scrise de numeroși critici, jurnaliști și bloggeri culturali se găsesc în cuprinsul albumului foto, care a fost tipărit în condiții premium.
Acesta este „un mic semn de recunoștință al autorului fotografiilor pentru Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț”, dar și o privire exhaustivă, emoționantă și intimă în „viața” unui spectacol de legendă, ultimul în care celebrul cuplu de actori poate fi văzut pe aceeași scenă.
Albumul de colecție, care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui împătimit al teatrului, a fost posibil cu sprijinul partenerilor Aqua Carpatica, Domeniile Sîmburești și Banca Transilvania. „Regele nu moare” este disponibil cu precomandă la un preț special pe site-ul www.edituravremea.ro și va avea parte în curând de o lansare oficială la Teatrul Național din București.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *