S.O.S. PENTRU EMILIA MOLDOVAN DIN REGHIN O MAMĂ A DOI COPII INTERNATĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ CARE ARE NEVOIE DISPERATĂ DE SÂNGE !

1

Asociaţia Caritabilă „Our lifetime” a lansat pe data de 19 martie la orele 22.07 pe pagina de Facebook un apel pentru salvarea reghinencei Emilia Moldovan care în cursul acestei zile a fost victima unui accident rutier pe raza localităţii Periş.  „Pentru unii abia a început weekendul. Din păcate pentru alții a început lupta pentru supraviețuire.  Moldovan Emilia este mama a 2 copilași, de 4 și 12 ani. Ea face naveta zilnic la locul de muncă, pe ruta Reghin-Tg. Mureș. Astăzi la primele ore, a avut loc un accident grav de circulație, iar copilașii nu vor petrece weekendul cu mama lor.
Este acum internată la Spitalul Județean de Urgență Tg.-Mureș, secția ATI și are nevoie disperată de sânge.
Oricine consideră că poate să contribuie, de luni de la ora 7.30 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureş va câștiga respectul familiei, respectul nostru și va fi parte din ”gașca” de SUPER EROI. La donare, te rugăm să menționezi că donezi pentru Moldovan Emilia, născută în 1980, internată la ATI la SJU Tg. Mureș”, se arată în mesajul organizaţiei  caritabile din Reghin cu sediul  pe strada  Mihai Viteazu nr. 208. 


 

 

About Author

1 thought on “S.O.S. PENTRU EMILIA MOLDOVAN DIN REGHIN O MAMĂ A DOI COPII INTERNATĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ CARE ARE NEVOIE DISPERATĂ DE SÂNGE !

  1. Exista deja o acțiune în derulare . Luni dimineață ne vom deplasa organizat la centrul de transfuzii . Plecarea este luni dimi data la ora 8 din parcarea de la electrica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *