Sandor Horvath – Îmi doresc un cărucior electric de ziua mea!

0

     Sandor Horvath, este unul din cei mai cunoscuți  infîrmi ai Reghinului care 21 septembrie v-a împlini 58 de ani și care își dorește un cărucior cu rotile electric. Este tatăl a 5 copii și a fost zidar de profesie până acum 12 ani când din cauza unui accident a căzut peste piciorul său un cazan de smoală încinsă care l-a transformat într-un mutant pe viață.


  În anul 2005 pe 19 aprilie a fost victima unui accident de muncă, suferind arsuri de gradul III-IV circular la piciorul drept și parcelar la membrul stâng în proporție de 12%. Bărbatul, căruia i-a fost ars piciorul până la os, a stat internat 8 luni în Spitalul Clinic Județean Mureș, fiind încadrat după externare în pensie de boală cu gradul I de handicap. Momentan, infirmul declară că primește lunar 340 de lei pensie și o indemnizație de 1060 lei, ce până acum 2 ani îi revenea soției care era asistentul său personal.
   Visul bărbatului infirm este să aibă un cărucior cu rotile nou, dacă se poate electric pentru că cele două dispozitive care i-au fost donate de o Asociație Umanitară din Olanda cu mulți ani în urmă au ieșit din uz dar infirmul le folosește și așa improvizate și legate cu sârmă în ciuda faptului că i-au măcinat mușchii brațelor în deplasările sale zilnice. ,,Îmi doresc ca toți cei care nu sunteți în situația mea să nu mă judecați. Cu toții avem defecte, la unii sunt vizibile, la alții nu. Am acceptat să vorbesc despre cazul meu pentru că nu vreau să ascund nimic, vreau ca lumea să mă vadă cum trăiesc de 10 ani încoace. Prin intermediul dumneavoastră fac un apel către toți oamenii cu suflet care ar putea să doneze un astfel de dispozitiv de deplasare pentru persoane cu handicap care pentru mine înseamnă atât de mult ,, a declarat reghineanul pentru ,,viselenuautermenlimita.ro,,.


        Cititorii care au posibilitatea să doneze un cărucior electric sau să îl ajute financiar pe Sandor Horvath pentru a-și putea achiziționa un dispozitiv de deplasare de care a devenit indispensabil, o pot face apelând familia la numărul de telefon: 0744-459-675.
A consemnat Matei Robert 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *