Se caută un director medical la Spitalul Municipal ,,Dr. Eugen Nicoară”

0

Conform unui anunț postat pe siteul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”, managerul instituției organizează concurs în data de 5 decembrie 2017, ora 10.00, la sediul unității, pentru ocuparea postului de director medical (funcție specifică comitetului director aprobat prin Ordinul nr. 284/2007, modificat și completat de Ordinul nr. 954/2017, în cadrul instituției).
Condițiile specifice de participare la concurs a candidaților prevăd ca absolvenții să aibă domiciliul stabil în România, să nu fie condamnați penal sau în curs de urmărire penală, să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medici specialiști și să aibă cel puțin 5 ani în specialitatea respectivă.
Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 5 decembrie 2017, la ora 10.00, la sediul unității.
Proba de interviu va avea loc în data de 11 decembrie 2017, la ora 10.00, la sediul unității din strada Spitalului nr.19-20.
Data limită până la care candidații pot depune actele pentru dosarul de concurs este 24 noiembrie 2017, ora 15.00, la sediul unității.
Taxa de participare la concurs este 400 și se achită la Caseria Spitalului Municipal ,,Dr. Eugen Nicoară” din Reghin.
Condițiile de participare la concurs, precum și documentele dosarului de înscriere sunt publicate pe site-ul spitalului: www.spitalreghin.ro și afișate la sediul unității.


(R.M.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *