SIGHIŞOREANUL ANTON BĂRBULESCU ESTE CEL MAI PROASPĂT CENTENAR, VETERAN DE RĂZBOI DIN JUDEŢUL MUREŞ !

0

Pe, 2 octombrie 2023, distinsul domn Anton Bărbulescu a împlinit 100 de ani, este născut în Craiova dar e stabilit în Sighişoara şi este în acest moment cel mai proaspăt centenar, veteran de război care locuieşte în judeţul Mureş. Site-ul „visurilenuautermenlimita.com” îi urează „La mulţi ani, viaţă lungă şi fericită, zile ușoare și senine. Să vă bucuraţi de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru dumneavoastră!”.

La împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani, în semn de considerație și respect i-au fost conferite sărbătoritului Anton Bărbulescu diplome și plachete aniversare și a fost felicitat de către autoritățile locale și județene, civile și militare. Printre cei care l-au felicitat la propriul centenar pe veteranul de război sighişorean s-au numărat : Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighişoara, alături de comandatul Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă” Sighişoara, locotenent-colonel Claudiu Margin, General (R) Gheorghe Popa Preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război- filiala Mureş, Maior Țintă Codruț, comandant al comenduirii de garnizoană Tg. Mureș, Viorel Anheluţ preşedintele subfilialei ANVR Sighişoara și preotul Burlea Olimpiu paroh al Parohiei Ortodoxe Sighişoara IV.

Potrivit jurnalistului Matei Robert Mihai, veteranul de război Anton Bărbulescu este cea de-a 16-a persoană din istoria Sighişoarei cunoscută că a depăşit vârsta de un secol şi cea de a 27 persoană centenară din judeţul Mureş în momentul de faţă.

Sursa foto: Facebook Iulian Sirbu

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *