STELIAN DORU CĂTANĂ VA CANDIDA LA FUNCŢIA DE PRIMAR AL REGHINULUI LA ALEGERILE LOCALE DIN 2024

0

    În cadrul conferinţei de presă din 30 iunie organizată de Gabriel Toncean președintele în funcție al PNL Reghin, în cadrul căreia şi-a anunţat intenția de a candida la șefia organizației municipale în mandatul 2021-2025 am aflat că la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Reghin din anul 2024 va candida avocatul Stelian Doru Cătană.

     În cadrul conferinţei de presă s-a anunţat că în urma mai multor discuţii avute în cadrul organizaţiei PNL Reghin, Stelian Doru Cătană a fost considerat principalul favorit drept dovadă că a fost anunţat cu trei ani înainte de alegeri în cadrul conferinţei. Desemnarea unui candidat la funcţia de primar cu trei ani de zile înaintea alegerilor este o strategie unică în istoria alegerilor locale din „oraşul viorilor” care cu siguranţă va cântări greu atât în raporturile de putere interne, cât şi în atingerea potenţialului maxim de popularitate a candidatului.

     Ţinând cont că în Reghin alegerile sunt puternic personalizate, iar candidatul la funcţia de primar poate funcţiona ca o locomotivă sau, din contră, ca o frână pentru propria formaţiune, avocatul Stelian Doru Cătană poate fi cartea câştigătoare a Partidului Naţional Liberal la viitoarele alegeri locale. Are o profesie care îi conferă respect şi credibilitate fiindcă avocatul este mereu alături de om. De omul care se află într-o competiţie cu Justiţia, în slujba Adevărului şi a Justiţiei. Plus că există şi un precedent în istoria primarilor din „oraşul viorilor”, singurul edil care a condus Reghinul fără întrerupere 14 ani a fost Ioan Popescu, doctor în ştiinţe juridice. 

      „Dacă vom continua în aceeași echipă vom câștiga alegerile locale din anul 2024 și vom avea majoritate în Consiliul Local Reghin. În ce mă privește, nu voi candida la alegerile locale din anul 2024. Dorința mea este, după o discuție avută cu colegii, să-l sprijinim cu toții de Doru Cătană ca viitor candidat pentru funcția de primar al municipiului Reghin. Este omul care va avea cele mai mari șanse, va avea susținerea noastră și va fi cel care va trebui să ducă munca mai departe”, a declarat Gabriel Toncean. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *