Terasa „Cafe Restaurant INTIM Reghin” s-a închis dar distracţia continuă în interiorul restaurantului din Strada Republicii nr.2

0

Terasa „Cafe Restaurant INTIM Reghin” s-a închis din data de 6 octombrie dar distracţia continuă în interiorul restaurantului din Strada Republicii nr.2 unde administratorul Radu Pop îşi aşteaptă clienţii începând de joi, 8 octombrie 2020 cu aceleaşi preparate savuroase. Rezervările se fac la fel ca şi înainte de pandemie fie pe pagina de Facebook: Cafe Restaurant INTIM Reghin care este urmărită la ora aceasta de peste 3900 de internauţi ori direct la numărul de telefon: 0265-523-624. Administratorul „Cafe Restaurant INTIM Reghin” a publicat pe pagina de Facebook a localului următorul anunţ :Așa cum probabil ați auzit, în unele localități din România se aplică din nou restricții iar restaurantele au fost din nou închise. Ține doar de noi să nu ajungem în această situație. Vă amintim așadar care sunt măsurile de protecție necesare pentru a împiedica răspândirea virusului, pe care trebuie să le urmăm împreună:

Restaurantul va funcționa cu capacitate redusă. Vă recomandăm așadar să vă faceți o rezervare înainte de a ne vizita.
La o masă pot sta maxim 6 persoane iar mesele sunt distanțate.
Purtarea măștii este obligatorie, atunci când clientul nu este așezat la masă (intrare în restaurant, deplasare la toaletă, etc.).
Recomandăm utilizarea dezinfectantului de mâini pe care îl punem la dispoziția clienților.
Angajații noștri vor purta mască și își vor dezinfecta mâinile înainte de fiecare servire. Mesele și scaunele se vor dezinfecta după fiecare grup.
Pentru limitarea contactului direct vă recomandăm efectuarea plăților cu cardul.

 

Programul din data de 8 octombrie 2020 la „Cafe Restaurant INTIM Reghin” este următorul:

Luni – Joi 08.00 – 24.00

Vineri – 08.00 – 02.00

Sâmbăta 10.00 – 02.00

Duminica: 12.00 – 24.00

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *