Theea Salon, s-a mutat în casă nouă, unde viitoarele mirese să se simtă răsfățate și relaxate

0

Theea Salon VNTL 7

 Azi, 7 ianuarie 2019, la orele 9.00 a.m., unul dintre cele mai apreciate magazine cu articole pentru nunți și rochii de mireasă, din Reghin și-a deschis ușile pentru clienții săi, în casă nouă, pe strada Duzilor nr.1 A. ”Theea Salon”, s-a mutat din strada Gării nr. 2, într-o construcție nouă, cu stil și rafinament, un spațiu amenajat după un concept creativ, care oferă salonului un aer romantic, dar în același timp confortabil și intim, unde viitoarele mirese să se simtă răsfățate și relaxate. Programul magazinului, este de luni până vineri, de la 09.00 la 17.00, iar sâmbăta se deschide în funcție de programări.


,,De azi, le așteptăm la probe pe viitoarele mirese, în cel mai nou salon din Reghin, unde pot găsi, pe lângă o mulțime de modele de rochii de mireasă în stoc, o sumedenie de accesorii, de la perinițe pentru verighete, până la jartiere, invitații de nuntă și chiar aranjamente florale. Ne străduim să oferim rochii de cea mai bună calitate, gata croite, ori se pot lua dimensiunile personale pentru rochii de mireasă, realizate la comandă. Filozofia firmei noastre este că : ,,Fiecare femeie ca mireasă, este regină, cel puțin pentru o zi”, și atunci oferim sfaturi, și facem totul ca, alegerea rochiei de mireasă, pentru fiecare clientă, să fie cea ideală, să redea personalitatea, caracterul și temperamentul ei, și să nu fie altcineva în ziua nunții”, a declarat Daniela Mihaela Fola, administratorul salonului.

Theea Salon VNT 6

 

 

Daniela Mihaela Fola, a îmbrăcat sute de mirese din Reghin, și chiar din județ, în salonul său, pe care, în aproape 9 ani de activitate, a reușit să-l ridice în eșalonul celor mai reprezentative firme de profil din municipiu.


Theea Salon

 


viselenuautermenlimita.ro

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *