TIBERIU ŞI FLORINA OLTEAN AU ONORAT INVITAŢIA DIN PARTEA ASTREI DE A PARTICIPA LA BALUL INTELECTUALILOR DIN REGHIN ŞI ÎMPREJURIMI 2023 !

0
De la „Balul Intelectualilor din Reghin şi Împrejurimi” organizat de către Despărţământul Reghin al ASTREI nu au lipsit nici oamenii de afaceri şi unul dintre cuplurile cele mai populare din sală a fost cel format din Tiberiu şi Florina Oltean.
Tiberiu Oltean conduce societatea Oltean Prodlemn SRL iar soţia sa administrează SC Davilemn SRL. Firmele din grupul Oltean Prodlemn au obiect de activitate exploatarea, debitarea şi prelucarea lemnului şi producţia de seturi de berărie, cherestea de foioase şi răşinoase şi peleţi.
Dincolo de cifrele de afaceri care situează anual familia Oltean pe locuri fruntaşe în Topul Firmelor din judeţul Mureş, Tiberiu şi Florina Oltean şi-au câştigat un nume respectat şi în domeniul actelor caritabile printr-un devotament admirabil faţă de Biserică şi spiritualitatea ortodoxă, sponsorizările acestora realizate pentru mai multe parohii fiind recompensate în repetate rânduri cu „Diplome de Vrednicie” de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba-Iulia. (E.V.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *