Trupa „Black Diamond” a lansat piesa „Not Wasting My Time (On you)”

0

Pe data de 11 martie 2021 trupa reghineană de hard-rock şi heavy-metal „Black Diamond” a lansat pe canalul de YOU TUBE şi pe site-ul oficial al formaţiei cea mai nouă piesă în limba engleză intitulată „Not Wasting My Time (On you)- Nu-mi pierd timpul (cu tine). Muzica şi versurile aparţin Trupei „Black Diamond”, înregistrările, mixajul şi masterizarea au fost realizate în studioul „The Pipers Studio” iar videoclipul a fost conceput de RS Gombos. Videoclipul de 3 minute şi 56 de secunde a rebelilor de la „Black Diamond” a înregistrat în primele cinci zile peste 3.000 de vizionări. Le urăm succes pe portativ băieţilor de la „Blak Diamond” cu noul single să fie bine primit de critica de specialitate şi distribuit de cât mai mulţi fani astfel încât videoclipul să depășească borna de 1.000.000 de vizionări pe YouTube până pe 11 martie 2022.

Cine este trupa „Black Diamon” ?

Potrivit biografiei de pe site-ul trupei: „https://www.blackdiamond.ro„, totul a început în anul 2005, când niște tineri frumoși au pus bazele unei noi trupe de hard-rock și heavy metal în municipiul Reghin. La insistența vocalistului principal, trupei i se dă numele de „Black Diamond”. Încep repetițiile intense. Prima oportunitate fructificată a trupei a fost de a cânta la Festivalul „Stream” din Cluj-Napoca, pe 27 septembrie 2005, unde „Black Diamond” s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului. Au urmat multe concerte în toată ţara şi interviuri în presă. De-a lungul anilor componenţa formaţiei a suferit mai multe modificări până s-a ajuns la formula actuală care se pare că este cea mai bună formulă de muzicieni din cei aproape 16 de ani de existenţă. Dacă în 2008 „Black Diamond” era compusă din: Kanya (voce), Nagy Robert (chitară), Majla Roland (chitară), Fulop Zsolt (tobe) şi Sergiu Pop (bas), formula actuală a formaţiei este compusă din: Kanya (voce), Sergiu Pop (bas), Robert Brai (chitare), Andrei Piper (chitare) şi Ferdinand Borbely-Bartis (tobe).

Sursa foto: https://www.blackdiamond.ro/gallery.html

În anul 2006 formaţia „Black Diamond” decide să pună bazele evenimentului „Rock in Reghin”, primul festival rock din municipiu, care s-a desfășurat în fiecare an în luna decembrie timp de zece ani. În paralel cu acest eveniment membrii trupei „Black Diamond” au susţinut de-a lungul anilor o serie de concerte în cadrul unor unor festivaluri renumite de muzică și motociclişti. Unul dintre cele mai memorabile concerte susţinute de trupa „Black Diamond” a fost în iulie 2007 când băieţii din Reghin au cântat în deschiderea legendarei formaţii de heavy metal „Bonfire” din Germania, fondată de Hans Ziller. 

Membrii formaţiei încep să-și scrie propriile melodii, obținând recenzii pozitive din reviste din toată țara, iar două dintre piesele trupei apar pe CD-ul Maximum Rock. Conform biografiei de pe site-ul oficial al trupei; „https://www.blackdiamond.ro„, printre prioritățile viitoare ale băieţilor de la „Black Diamond” se numără: înregistrarea unei serii de albume, redarea mai multor concerte și festivaluri din România şi din străinătate. Cele mai populare melodii ale celor de la „Black Diamond” rămân: „The same”, „My life”, „Falow the road”, „Black Tears Of Sadness”, „Tsunami” şi „Desire”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *