”Tudor Sălăgean scoate la vânzare primii, Mastiffi Tibetani de milioane!

0

Omul de afaceri Tudor Sălăgean, posesorul unora dintre cei mai scumpi câini din Europa, a anunțat pe facebook că în 4 săptămâni canisa ,,Lion Dog Guard” din Târgu-Mureș, patronată de acesta va scoate la vânzare primii câini din rasa Mastiff Tibetan.,,.Puii vor proveni de la celebrele sale patrupede: Ba-Rong Thor și Cindi. Ba-Rong Thor are un palmares impresionant multi campion 9x =Ex. 1 C.A.C, 14 X = Ex. 1 C.A.C.I.B, 12 X = B.O.B și totodată este deținătorul unui loc I la secţiunea ,,Baby Winner” în cadrul Cupei Uniunii Europene fiind campion pe Europa Centrală şi de Est și deținătorul unui titlu de vicecampion mondial la concursul internațional ,,World Dog Show” desfășurat la Milano în 2015. Cindi este o femelă din rasa Mastiff Tibetan, campioană de România ( 2 x = Ex.1 C.A.C, 4 x = EX.1 C.A.C.I.B și 6 x =B.O.B).


 

 

untitled-2Contactat cu privire la acest subiect, Tudor Sălăgean a declarat pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” că vânzarea puilor se va face selectiv, ,, Vreau să precizez că voi vinde acești căței doar cumpărătorilor care pot dovedii că pot oferii patrupedelor condițiile care se impun pentru creșterea câinilor din această rasă.Țin la prestigiul acestor câini și vreau ca și cei care îi vor achiziționa să ducă mai departe valoare acestor Mastiffi Tibetani care în China sunt considerați câini de lux și animale sacre”. Îngrijirea blănii necesită periaj săptămânal, iar atunci când năpărlesc necesită periaj zilnic. (Părul mai lung de pe coadă și picioare necesită o atenție specială). Mastiff-ul Tibetan are nevoie de exercițiu așa ca o plimbare lungă în lesă în fiecare zi sau accesul la o curte pentru că este recomandat să poată alerga liber.


Standardele Rasei Mastiff Tibetan
Durata de viață medie: 11 – 15 ani; Greutate medie: 60 – 100 kg; Aspectul blănii: foarte groasă și cu strat dublu; Colorație: negru, maro, gri-albastru, auriu. Pot avea pete crem,  roșii sau albe. Alți identificatori: câine de talie gigantică, cu structura osoasă mare, cap de dimensiuni mari, bot puternic, urechi în formă de V, picioare de felină și o coadă stufoasă. Nu este hipoalergenic. Modificări posibile: blana poate avea un strat mătăsos sau ondulat. Cei interesați de modul în care pot intra în posesia unui exemplar de Mastiff Tibetan o pot face apelând la numărul de telefon: 0748-017-823. 
Robert Matei

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *