Turneu de fotbal caritabil la Deda pentru Sergiu Varodi bolnav de leucemie!

0

     A18449349_1320243648022948_3114671352155556567_osociația Sportivă Mureșul în colaborare cu Primăria  Deda, condusă de primarul Lucreția Cadar organizează  un turneu de fotbal caritabil pentru reghineanul Sergiu  Varodi bolnav de leucemie. ,,Evenimentul sportiv va avea  loc în perioada 17-18 iunie şi se adresează copiilor  născuţi în anul 2003 şi 2007. Banii rezultaţi în urma  competiţiei vor fi direcţionaţi în contul Raiffeisen Bank  Iban: RO50RZBR000006016268915 deschis pe numele  lui Sergiu Ovidiu Varodi” a declarat pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” Adrian Horea, inițiatorul turneului și antrenorul echipei de fotbal ,,Mureșul Deda”. Conform organizatorului până în prezent și-au confirmat prezența la Deda 24 de echipe care vor disputa partide pentru Sergiu Varodi atât pe tern sintetic cât și pe teren cu iarbă naturală. Spectatorii care vor veni la meciuri vor putea face donații prin intermediul unor urne mobile puse la dispoziție de aparținătorii lui Sergiu.

       ,,E primul turneu caritabil pe care îl organizez și în care încerc să implic și comunitatea și sunt convins că cu cât se va posta povestea lui Sergiu în cât mai multe locuri cât mai vizibile: pe bloguri, pe site-urile ziarelor, pe forumuri și se vor organiza evenimente pentru el fie într-un restaurant, într-o bibliotecă sau chiar pe un teren de fotbal se vor găsi din ce în ce mai mulți oameni inimoși să sprijine această cauză nobilă. Orice sumă, cât de mică poate să îl ajute pe Sergiu să-şi recapete sănătatea” a mai precizat Adrian Horea. 

        Tânărul în vârstă de 21 de ani din Reghin a fost diagnosticat cu Leucemie Acută Linfoblastică  în 2013 și are nevoie de ajutorul nostru pentru un tratament în Italia.Deoarece costurile transplantului și a tratamentului pre și post transplant pot ajunge chiar până la 200 000 de euro, prieteni, colegi și apropiați ai familiei în luna aprilie au pus bazele unui eveniment caritabil la Hotelul Restaurant Monte Carlo din Reghin, la care au luat parte tinere talente locale, artiști consacrați, precum și foști concurenți de la MasterChef și Chefi la cuțite care au gătit în scop caritabil pentru al ajuta pe Sergiu. Iar acum reghineanul este laitmotivul unui alt eveniment caritabil sportiv menit să îi salveze viața. Până în primăvara anului 2013 tânărul a dus o viață foarte activă practicând basket-ul și activând ca membru în trei ansambluri populare, s-a bucurat de cei dragi și de susținerea colegilor. Totul s-a schimbat însă în primăvara acelui an, când Sergiu a fost diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoblastică.

       Fiecare din noi îl putem ajuta într-un fel sau altul cu o contribuție mai mică sau mai mare care în final cumulată la totalul gesturilor de caritate realizate în numele său, să îl salveze, să readucă din nou pe scenă, pe micul ecran și printre prieteni. În încheiere, mi-am permis să citez chiar mesajul coperții de pe facebook-ul reghineanului : Viața ne învață să facem bine folosind timpul, în vreme ce timpul ne învață valoarea vieții! 

Sergiu nu îți fie frică de ziua de mâine. Dumnezeu este deja acolo! 

 

viselenuautermenlimita.ro 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *