UMFST ORGANIZEAZĂ CURSURI ONLINE PENTRU EXAMENUL DE BACALAUREAT

0

Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”, UMFST G. E. Palade Târgu-Mureș, organizează, în perioada 20 februarie – 2 iunie 2023, o amplă serie de cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat – sesiunea 2023.

Vor fi disponibile module de pregătire pentru toate disciplinele prevăzute în programa de Bacalaureat, acestea adresându-se elevilor din orice liceu din România, întrucât cursurile se vor organiza online, pe platforma Microsoft Teams.

Înscrierile se realizează online pe site-ul: https://pregatire-bacalaureat.umfst.ro/, în perioada 2 – 12 februarie 2023, taxa de participare fiind de 250 lei (pentru modulele de disciplină prevăzute cu 20 de ore de curs), respectiv 350 lei (pentru cele cu 32 de ore de curs). Sunt scutiți de achitarea taxei participanții care provin din sistemul de plasament (case de copii), iar solicitările se pot transmite către Registratura Universității la adresa de e-mail: registratura@umfst.ro.

Informații suplimentare se regăsesc pe site sau se pot obține la adresa de e-mail: pregatire.bacalaureat@umfst.ro.*(R.M.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *