Un deces și 8 cazuri noi în județul Mureș total 829 de cazuri de persoane cu virusul COVID -19

0

Conform unui comunicat al Cancelariei Prefectului până la data de 15 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 829 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (față de ziua precedentă au fost înregistrate 8 cazuri noi).

De asemenea, până la această dată, 723 persoane au fost externate din spitalele din județul Mureș. Dintre acestea, 92 de persoane asimptomatice au fost externate la termenul de 10 zile, conform Ordinului nr. 555/2020.

Un număr de 63 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 71 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș.

În această perioadă, continuă acțiunile de informare și verificare cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitară în județul Mureș. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, inspectoratelor teritoriale de muncă, direcțiilor sanitar-veterinare și de la Protecția Consumatorului sunt în teren zi de zi pentru a veghea la siguranța mureșenilor.

Facem un apel către mureșeni de a respecta normele de protecție: purtarea măștii, respectarea distanțării fizice și spălarea mâinilor cât mai des este posibil. Prin respectarea acestor reguli simple, veți avea grijă de sănătatea voastră și a celor din jur: familie, prieteni, întreaga comunitate.

Cancelaria Prefectului îi îndemnă pe toți mureșenii să aibă o implicare civică activă și să sesizeze orice încălcare a normelor de protecție sanitară la TelVerde – 0800800165.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *