Profund îndurerat am aflat de moartea neaşteptată a distinsului artist Balázs Csaba, dispariţie prin care Reghinul a pierdut un talent uriaş în materie de artă fotografică şi videografie. A fost o portavoce a generaţiei sale şi un talent autentic care a făcut diferenţa clară dintre amatori şi profesionişti. Şi-a câştigat popularitatea în cadrul studioului „Studio Arten” unde a realizat o sumedenie de fotografii epice, videografie de nuntă şi filme corporate şi totodată prin instantaneele sale inedite cu şi despre Reghin care de-a lungul anilor au devenit virale pe grupurile: „Ştiri din Reghin şi împrejurimi”, „Probleme DeReghin” sau „Reghinul cultural şi istoric! Personalităţi de ieri şi de azi!”.

      A fost un om fascinant prin măiestria sa de la care am învăţat toţi câte ceva în funcţie de cât l-am perceput fiecare. Cu siguranţă a fost unul dintre cei mai populari fotografi din istoria Reghinului a cărui instantanee nu odată ne-a stârnit admiraţia faţă de modul în care fotografia Balázs Csaba tot ce merită imortalizat în acest municipiu şi în împrejurimile sale.

  A plecat din vieţile noastre, dar va rămâne în inimile noastre prin fotografiile sale pentru totdeauna! Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am respectat şi preţuit! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace !

 

Apus de soare cu Biserica Evanghelică din Reghin în fundal. Fotografie realizată de regretatul fotograf Balázs Csaba

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *