Un singur candidat în judeţul Mureș la proba de limba germană şi 58 la limba maghiară la Bac

0
Sursa foto: https://www.wall-street.ro/

Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, astăzi 27 august 2020 s-a desfăşurat Proba scrisă Limba și literatura maternă pentru examenul de la Bacalaureat. Dintre cei 77 de candidaţi înscriși s-au prezentat 59 (1 candidat la limba germană şi 58 de candidaţi la limba maghiară), iar 18 candidaţi au fost absenți. Niciunul dintre candidaţi nu a avut temperatura peste maximul admis. Subiectele şi baremul de corectare pentru proba obligatorie.

Subiectele și baremul de corectare pentru proba obligatorie a profilului au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

În continuare, va avea loc echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale, în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:0

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *